Flirten op de Flirtplek, ontmoet online leden en leg leuk contact. Chat met een van de vele leden voor gezellig online contact. Stuur berichten zoveel als je wilt. Kijk ook in je omgeving wie er allemaal online zijn. Flirten was niet eerder zo spannend en leuk.
Maak je keuze uit één van de profielen
Vrouw Man met foto

De minimale leeftijd voor deelname aan Flirt-plek.be is 18 jaar. Wij hebben deze dienst zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor pc, laptop, notebook, handheld, mobiele toestellen (smartphones) en tablets. Mocht je problemen ondervinden met de weergave van Flirt-plek.be op jouw device, neem dan direct contact op met ons support team. De profielen op Flirt-plek.be zijn deels fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk.

Flirt-plek.be is een contact site voor mannen, vrouwen en stellen die spannend contact of avontuur zoeken. Wil je zelf contacten leggen, dan dien je een profiel aan te maken en deze eventueel van foto's te voorzien. Het aanmelden (het aanmaken van een account) op Flirt-plek.be is 100% gratis. Eenmaal aangemeld kun je als gebruiker contact zoeken met andere gebruikers door middel van het versturen van (flirt) berichten. Als nieuwe gebruiker kun je gratis 5 flirt berichten versturen.

Elke gebruiker kan rekenen op uitstekende service. Voor vragen of advies is ons support team 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je vraag wordt altijd met zorg en discretie behandeld en je krijgt binnen 24 uur antwoord.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met software als Netnanny, Cyberpatrol of Cybersitter. Flirt-plek.be © 2010 - 2017 Alle rechten voorbehouden.